Cele mai noi postari

vineri, 30 ianuarie 2015

Program camere megapixel IP

                                                         sursa foto: popularmechanics.com

Situl nostru brickcom.com.ro creste. Creste in primul rand cu informatii despre softul (programul) camerelor megapixel IP Brickcom, EasyConfig.

EasyConfig este un program complex de monitorizare si setare care confera camerelor Brickcom (in functie de serie) functii si abilitati menite sa le confere flexibilitate, adaptare perfecta mediului in care sunt instalate si functionalitate.

Astfel la butonul Informatii de pe site, gasiti articole despre:

FocusEasy™

SmartFocus®

IR Focus Shift

Smart IR

Intelligent Multi-Profile Sensor Management®

Urmeaza articole despre WDR Enhancement®, lentila panomorfa si multe altele.

Iata doua exemple legate de nivelul diferit de dotare al camerelor Brickcom:

1. camera megapixel IP tip box FB-300NP-V5: FocusEasy™, Intelligent Multi-Profile Sensor Management® si WDR Enhancement®

2. camera megapixel IP tip bullet OB-200NP-V5: Smart IR, SmartFocus®, WDR Enhancement®, Intelligent Multi-Profile Sensor Management®, IR Focus Shift, RTC (real-time clock), senzor temperatura

Pentru ca aceste camere sa-si indeplineasca scopul pentru care au fost produse, instalatorul licentiat trebuie intai sa le cunoasca dotarile, modul in care functioneaza si sa identifice corect aplicatiile pentru care acestea sunt potrivite. Parafrazand o zicala cunoscuta: camera potrivita la aplicatia potrivita :) !   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu