Cele mai noi postari

luni, 16 martie 2015

19 martie – prezentarea celei mai noi camere megapixel IP Brickcom din seria High Performance



In data de 19 martie 2015 Accent GIP organizeaza la Bucuresti prezentarea producatorului de solutii complete pentru supraveghere video megapixel IP Brickcom Corporation - Taiwan. Accent GIP este reprezentantul exclusiv al Brickcom in Romania.

Camerele megapixel IP reprezinta viitorul sistemelor de supraveghere video. Ele transforma sistemul de supraveghere video dintr-o unealta pasiva, care doar inregistreaza evenimente nedorite intr-una activa, care poate opri desfasurarea evenimentului in timp real. Camerele full HD si programele video IP moderne cu functii multiple pot contribui la cresterea afacerii utilizatorului, in functie de felul in care sunt folosite.

La acest eveniment au fost invitate firmele instalatoare de sisteme de securitate fizica, integratori de sisteme de securitate, precum si alti specialisti din domeniul securitatii care doresc sa fie la curent cu propunerile producatorului Brickcom, membru cu drepturi depline ONVIF. Cei prezenti vor afla despre avantajele alegerii solutiilor de supraveghere video IP Brickcom. La eveniment va participa si o delegatie din partea producatorului condusa de Directorul de vanzari Oscar Hsieh, iar doamna Milly Chen, Directoare de vanzari pe Europa va prezenta cea mai noua camera care deschide seria High Performance.

Prezentare se desfasoara in cladirea Activ Consulting One, sala Activ 02, situata in Str. Dr Iacob Felix nr 55, sector 1, Bucuresti. Pentru confirmarea prezentei la acest eveniment contactati-ne pe office@accentcctv.com.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu