Cele mai noi postari

marți, 20 ianuarie 2015

HIDRA - solutie inteligenta pentru supravegherea ascunsa

pachet supraveghere ascunsa
HIDRA este prima camera din lume extensibila la trei. Asa cum sugereaza si numele, solutia HIDRA este compusa din 1-3 camere ascunse cu audio in si out (PH-100AH), corpul si cablurile aferente de transmisie semnal. Camerele sunt camere HDTV IP de 1 megapixel si sunt menite sa fie instalate ascuns: prin perete, toc de usa, ATM, etc. Corpul HIDREI este reprezentat de VB-03 care centralizeaza cele trei camere si transmite semnalul mai departe. Solutia HIDRA este potrivita pentru supravegherea activitatii ATM-urilor, supravegherea in magazine mici, birouri, etc. Este un alt rezultat al muncii sustinute pe care Brickcom o depune pentru a inova si a aduce cele mai bune produse pe piata supravegherii video.

Iata care sunt avantajele solutiei HIDRA:

TCO scazut – costul total de operare al utilizatorului este semnificativ mai mic daca apeleaza la solutia HIDRA, consumatorul poate avea doua camere la pret de una si trei camere la pret de doua. Mai mult decat atat, acest sistem cu trei camere functioneaza cu o singura adresa de IP, un singur cablu PoE si un singur port Ethernet! In afara de costul redus de achizitie al produsului, consumatorul face economie in ceea ce priveste manopera, timpul dedicat instalarii si intretinerii.  

Flexibilitate
Camera PH-100Ah se conecteaza la modulul VB-03 printr-un cablul de extensie. Utilizatorul poate sa instaleze modulul VB-03 intr-un loc si sa instaleze camera PH-100Ah in alt spatiu, spatiu care se doreste a fi monitorizat cu discretie sau chiar ascuns.

Monitorizare discreta
Singurul scop al camerei PH-100Ah este cel de monitorizare video. De aceea aceasta camera este foarte mica si compacta, pentru a fi folosita in aplicatii ce trebuie sa ramana discrete.

Monitorizare pentru scopuri si aplicatii diverse
La modulul video VB-03 pot fi atasate maxim trei camere PH-100Ah. Camerele sunt dotate cu audio in si out astfel ca utilizatorul poate folosi sistemul ca interfon, slot pentru MicroSD card de pana la 64GB pentru stocare locala, posibilitatea de alegere intre doua lentile (3.7mm cu FOV 57 grade si 2.3mm cu FOV 100 grade). Cablul dintre camera si modulul video masoara 1.5 m, dar aceasta distanta se poate extinde printr-un cablu de 5 m care se achizitioneaza separat.

Monitorizare eficienta
Cand cele trei camere PH-100AH sunt atasate la modulul video VB-03, utilizatorul poate monitoriza ori trei locuri diferite simultan ori acelasi spatiu din trei perspective diferite. Aceasta aplicatie poate fi realizata si cu trei camere standard, dar solutia HIDRA este mult mai economicoasa.

Aveti aici datele tehnice:

kitul A (lentila 3.7mm)

kitul B (lentila 2.3mm)

Iata filmuletul de prezentare:
Date contact:

0745.548.400
office@accentcctv.com
brickcom.com.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu