Cele mai noi postari

marți, 3 februarie 2015

Gradinita+supraveghere video=parinti linistiti

"Caz strigator la cer intr-o clinica de recuperare a copiilor cu autism, din Bucuresti. Mama unui baietel sustine ca, dupa sedintele de terapie, in loc sa fie mai bine, fiul sau a devenit agresiv.", asa isi incepe stirea jurnalul de la protv.

Copiii cu autism sunt copii sensibili, copii care au nevoie de ingrijire speciala care sa-i ajute sa se dezvolte echilibrat pentru ca atunci cand ajung adulti sa se poate integra normal in societate si sa le fie bine. Este un efort financiar sustinut din partea parintilor pentru ca terapia specializata nu este deloc ieftina. Acesti parinti si-au dat copilul la clinica avand incredere ca terapeutii respectivi ii vor ajuta copilul. Imaginati-va ce sentiment crunt de inselare a increderii simt acesti parinti cand au descoperit ca baietelul lor in loc sa fie mai bine, este mai rau! Sa corectezi un asemenea regres inseamna alte multe luni de munca cu copilul, sa cauti si sa gasesti o alta institutie unde copilul sa se simta confortabil si in siguranta.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/i-au-montat-copilului-un-microfon-ce-au-descoperit-parintii-la-o-clinica-de-recuperare-a-copiilor-cu-autism-din-bucuresti.html

Propunerea noastra pentru aceasta situatie este camera cub CB-200AP, potrivita exact pentru asemenea aplicatii: design discret pentru supraveghere de interior, microfon incorporat, conectare directa la internet.


Gradinita + supraveghere video = parinti linistiti!

brickcom.com.ro
0745.548.400




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu