Cele mai noi postari

joi, 22 august 2013

Dvr standalone - cele mai vandute modele

Ce sunt dvr-urile standalone? 

"DVR standalone" este prescurtarea de la digital video recorder si inseamna o unitate digitala de redare a imaginilor furnizate de camerele de supraveghere video si de inregistrare a acestor imagini pe memorie SATA. 

In ultimii ani, incepand cu 2009 dvr-urile au inlocuit placile de captura video care erau instalate in PC si foloseau memoria acestuia pentru inregistrare.  Camerele de supraveghere video se conecteaza direct la dvr prin mufe BNC, iar utilizatorul se poate conecta de la distanta la dvr prin internet, de pe un alt calculator sau de pe telefonul mobil. 
Programul dvr-ului este complex si permite multiple setari: de vizualizare, de inregistrare, setare internet, trimitere mesaj cu imagini la o adresa de mail setata, zoom, cautare in inregistrari, salvare si export inregistrari, iesire HDMI, etc. Dvr-urile pot avea de la 4 canale la 64 de canale.

DVR-urile stand alone furnizate de catre firma noastra folosesc compresia H264 atat pentru formatul de inregistrare cat si pentru formatul fisierelor transferate pe retea sau internet, deoarece H264 ofera o calitate mai buna a inregistrarilor video la un volum de date mai mic.

Standardul de compresie video H264 duce la cresterea vitezei de transmisie prin retea/internet a imaginilor, astfel fisierele inregistrate ocupa mai putin spatiu pe hard disc decat formatele mai vechi MJPEG sau MPEG4.

Functiile dvr-ului tin pasul cu dezvoltarea tehnologica din domeniul video, astfel a aparut posibilitatea de conectare HDMI. De asemenea, functia e-cloud face ca setarea dvr-ului pentru iesirea pe internet sa fie cel mai usor de realizat.






accentcctv.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu