Cele mai noi postari

joi, 3 septembrie 2009

Camere de supraveghere video cu tehnologie Wide Dynamic Range (WDR) cele mai noi caracteristici

Cel mai nou senzor video produs de industria furnizoare de camere de supraveghere video este un chip (sensor) video care prezinta functii ce aduc imbunatatiri uimitoare imaginii surprinse de camera video.Din pacate aceste camere nu se aduc decat la comanda datorita pretului ridicat, contactati http://www.accentcctv.com

Imbunatatirile sunt :

Functia A.B.C. = prescurtare de la ADAPTIVE BLACK COMPENSATION (compensare flexibila a nivelului alb/negru)

Aceasta functie permite camerei cu DSP wide dynamic sa detecteze zonele intunecate ale imaginii si sa le corecteze automat, luminandu-le in mod natural si in consecventa cu imaginea in ansamblu.

Culoare de 14bit HIGH
Imaginea digitala este compusa din pixeli de nuante si dimensiuni diferite care impreuna, intr-o anumita ordine formeaza imaginea. Detaliile continute de imagine depind de cantitatea de informatii – un numar crescut de pixeli produce o imagine mai detaliata, mai clara. Numarul de biti folositi pentru a reprezenta fiecare pixel determina cate culori pot fi prezentate. De exemplu, 8biti inseamna ca se folosesc 8 biti pentru fiecare pixel, ceea ce face posibila vizualizarea a 256 de culori diferite. 10biti inseamna 2 la puterea 10 = 1024 de culori, iar 14biti = 16384 de culori. Imaginea cu scara de 14biti mareste claritatea culorilor si ofera imagini care se apropie de calitatea celor 3D.

Functia 3D DNR (DIGITAL NOISE REDUCTION)

Acest senzor este obtinut printr-o procedura speciala care preia atat sensibilitatea CCD-ului cat si performanta high wide dynamic a CMOS-ului. Ofera in acelasi timp imagini de inalta sensibilitate si claritate si in conditii de luminozitate scazuta (0,1lux). Senzorul 3D DNR scade nivelul zgomotului si confera imaginii culori reale in lumina slaba.


mai multe detalii vor urma...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu